Jeg havde før nytår en skrive blokade.

7. januar 2010


Både på bloggen og i mine egne noter. Det har jeg ikke mere, jeg føler mig alt andet end hæmmet. Men det er som om at problemerne igen ende tager. Lige meget hvor meget ansvar jeg synes jeg tager, og hvor mange voksen-ting jeg hader jeg får ordnet dukket der nye forhinringer op.

Eksempel: kommer idag slæbende med poser fra Jysk.. Da jeg kommer ind i mit hus har jeg intet strøm. Dette fører hurtigt til konklusionen ingen tilmelding, ingen lejekontrakt, mangende overførsler mellem kontier og en række andre inspirerende ting. I praksis betyder det, at jeg lige nu ikke kan komme til at være hjemme.
Men jeg vil ikke tude snot over det, jeg vil ringe til 117 forskellige mennesker jeg ikke kender imorgen, og jeg skal i banken – juhu, jeg HADER banker. Men igen – men men men – i mellemtiden vil jeg glæde mig over at jeg har fået min smukke sofa hen i vores smukke butik. Det er ikke det værste sted at være nødt til at tage hen! Måske jeg skulle sætte noget musik på og tænde kaffemaskinen og nogle stearinlys.

Idag har jeg i øvrigt lavet foto-shoot. Og besøgt Alecsander på Vesterbro. Og spist indisk mad på Vesterbro. Alt var meget mindre kompliceret da jeg boede på Vesterbro.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s