Min nytårs aften i billeder


Alle billeder kan ses her. der er desværre næsten kun billeder fra før tolv.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

13 kommentarer til “Min nytårs aften i billeder”

 1. Absolut ikke 90’er på den fede måde. Det er der faktisk ikke ret meget der er. Nogengange skulle man tro, at du bare har fundet en eller anden lidt underlig kjole i en genbrug, bildt dig selv ind at den er flot.. og så har købt den.. ja, fordi så har du en lidt speciel secondhand kjole.. og fuck hvor er dét fashion!

  Ja, undskyld altså :-)

 2. Hehe den seje kjole kan du godt bilde dig ind er flot ;-) Tja at finde tøjstykker i en genbrug, som klæder en, er vel lige så svært, som at finde noget i en highstreet-kæde? U.u det synes jeg ihverfald :-P

 3. Fashion er hvad man gør den til. Det er ens egen mode. (og de kommentare ovenover er sikkert fra non-fashion mennesker) JA UNDSKYLD ALTSÅ :-)

 4. Jeg har sådan et lille hads-/kærligheds forhold til Gina..
  Og gud hvor er det latterligt, at man ikke kan komme med sin mening uden folk skal blande sig og sige “LAD DOG VÆR MED AT KOMMENTER HVIS I IKKE HAR NOGET GODT AT SIGE” ..åh, come on! Det er fucking ærlig snak. Noget andet er bare at svine for at svine. Synes da helt sikkert folk skal lave lov til at sige “det kan jeg ikke lide” hvis de også skal have lov at sige “det kan jeg godt lide” .. livet er ikke sukkersødt, så cry me a fucking river, altså.
  Men Eliza, du modsiger nu også dig selv ved at sige “Fashion er hvad man gør det til” for derefter at sige “de kommentarer ovenover er sikkert fra non-fashion mennesker” .. Ja, UNDSKYLD ALTSÅ ;-)

 5. ahhh haha, at hoppe i et par kluder fra sisters point er absolut ikke “fashion”… men du modsiger også dig selv :-) så lad mig komme med min mening..

 6. ..og jeg citerer: “Fashion er hvad man gør den til. Det er ens egen mode.” .. what the F? Jeg synes jo jeg er så smart i mine Sisters Point jeans ;-) Selvfølgelig gør jeg da det (?!)
  Din mening er skam helt okay (eller nej, men det er okay du kommer med den..) Jeg modsiger dig skam bare? :-)

 7. Folk må sige, hvad de vil – det har I så sandelig ret i….Der er bare ingen grund til at gøre det så ondskabsfuldt! Hvad vil man opnå med dette? Det må være meget usikre sjæle, der finder på den slags :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s