Godt nytår! Jeg har haft den bedste nytårs aften nogensinde.


Vi drak velkomst drinks og spiste tapas og så droningens nytårs tale i Mikkelines hus på Frederiksberg. Middagen var så lækker, de havde gjort det så godt – alt var så smukt. Forretten var 4 mini pandekager med friske urter og hhv. laks, kaviar, tunmouse og rejer. Hovedretten bestod af oksesteg med rodfrugter og helt vildt mange forskellige salater med bla. gedeost, nøder, honning, varmede æbler, tomat, basilikum, mozerella, kylling, store hjemmelavede brød crotonner. Vildt lækkert.

Det var så sjovt, men også meget sentimentalt. Med taler og beretninger, og (næsten) ædru kærligheds erklæringer. Til stede var de fleste af roskilde – og modebørnene. Og med et fælles nytårs fortsæt om mere tid og flere oplevelser med “gruppen” sprang vi ind i det nye år og drak vulgært meget champagne. Vi tog alle til en større fest vi var inviteret til hen på natten. Det var en fest! I er fanme så pisse dejlige :-)

Jeg ligger i fosterstilling og overvejer at forlade dukkehuset til fordel for pasta med skaldyr fra Stella som take-away..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

One thought on “Godt nytår! Jeg har haft den bedste nytårs aften nogensinde.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s