Godt nytår! Jeg har haft den bedste nytårs aften nogensinde.

1. januar 2010


Vi drak velkomst drinks og spiste tapas og så droningens nytårs tale i Mikkelines hus på Frederiksberg. Middagen var så lækker, de havde gjort det så godt – alt var så smukt. Forretten var 4 mini pandekager med friske urter og hhv. laks, kaviar, tunmouse og rejer. Hovedretten bestod af oksesteg med rodfrugter og helt vildt mange forskellige salater med bla. gedeost, nøder, honning, varmede æbler, tomat, basilikum, mozerella, kylling, store hjemmelavede brød crotonner. Vildt lækkert.

Det var så sjovt, men også meget sentimentalt. Med taler og beretninger, og (næsten) ædru kærligheds erklæringer. Til stede var de fleste af roskilde – og modebørnene. Og med et fælles nytårs fortsæt om mere tid og flere oplevelser med “gruppen” sprang vi ind i det nye år og drak vulgært meget champagne. Vi tog alle til en større fest vi var inviteret til hen på natten. Det var en fest! I er fanme så pisse dejlige :-)

Jeg ligger i fosterstilling og overvejer at forlade dukkehuset til fordel for pasta med skaldyr fra Stella som take-away..

Reklamer

One Response to “Godt nytår! Jeg har haft den bedste nytårs aften nogensinde.”

  1. Caroline Says:

    haha, fik præcist det samme at spise :D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s