Nytårs aften imorgen!


Outfit bestående af; gulvlang sølvkjole med slids foran helt op til brystet. højhalset udskæring. Ingen ærmer, men brede stropper. sort halvkort indbygget underkjole. 90’er på den fede måde! Store sølv smykker. Mine nitte-louboutin (som jeg iøvrigt skal have repareret imorgen, samme show på hovedbanen hvert år)
Crepet hår, smokey eyes. De sidste detaljer får i at se imorgen.

Undskyld den sløve opdatering, men jeg har vildt meget at se til disse dage.

Hvad skal I have på?

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “Nytårs aften imorgen!”

  1. Uh, jeg skal have et maxi skirt på som jeg fandt i mine syrester for en uges tid siden.. Brugte det sidst da jeg var 12 år eller sådan noget. Haha!. og så en hvid t-shirt, en lang halskæde som jeg lavede i dag og så en masse hårpynt. fx en masse fjer og en lille minihat på et spænde (dresscode’n til den nytårsfest jeg skal til inkluderede nytårshatte -_-‘ )

  2. Sort/ lilla storpløs “Galla” Kjole, med blonder, men ikke på den mærkelige blonde måde :P Brune højhælede sko på snørrebånd. Sorte nylon strømpebukser, helt krøllet hår, og knald røde læber, Á la Marilyn monroe!

    Ded lyder super cool det du skal have på! :D
    Godt nytår!

  3. Den kjole er fuldstændig 90’er! Rigtig fed. Kan huske min mor havde noget ligende på en juleaften – tilbage i 90’erne! Love it!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s