Forbereder januar udsalg i butikken


Nærmest samtidig med den største tøj udpakning/sortering nogensinde.

Gjorde det igen – kom ind af døren med hænderne fulde af poser. Pokkers januar udsalg, og de varer der ikke er på udsalg også såmændt. Det blev til et par bronze jeans, et par leggins med Alecsander McQueen vibes (glæder mig til at vise jer dem), mørkeblå kjole i tyndt skrik og 9 andre kjoler/bluser/bukser.
Er langt fra færdig, det er forfærdeligt.

Jeg elsker mit nye hjem og systue/atelier/kontor/noget andet, det skrider virkelig fremad. Nu vil jeg gå ned på Wannab og købe kaffe og så vil jeg gå hen til drengene på den anden side af gaden og tage et break..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

3 kommentarer til “Forbereder januar udsalg i butikken”

  1. Av, det lyder næsten som om at du har fået købt mere end mig :D Jeg troede ellers jeg stak rekorden i år for januar-udsalgs-køb-på-1-dag :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s