Igår


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

15 kommentarer til “Igår”

  1. Du ser virkelig smuk ud, dit hår er helt perfekt, klassisk og du har en dejlig varm udstråling på billederne:)

    En varm hilsen i det kolde vejr:)

  2. hvor er de vilde de sko. og hvor har du altså pæn hud! har du nogle tips eller har du bare irriterende gode gener? ;)

  3. Må man være så fræk at spørge om hvordan du har lavet din knold? Du har godt nok fået dit hår til at se ekstremt fyldigt ud!

  4. Tak.

    Mit hår er meget tykt og ustyrligt, så har faktisk bare ladet være med at rede det efter badet, og så sat det op i en knold med hårspray og en elastik..:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s