Tema skift i butikken!


Imorgen ryger alt renæssance tøjet tilbage i min mormors samling. På nær et par jakker, og ting der er lagt til side. Speaking of renæssance – solgte min absolut yndlings(!) jakke idag. Bliver jo som bekendt lidt følelses ladet, men det gør det lidt nemmere når det bliver båret flottere på personen end på mig selv. Jeg fik lov til at tage et billede af denne yndige pige og hendes nye frakke;
.. hold kæft hvor jeg i øvrigt bliver ved med at møde de fedeste mennesker i forbindelse med denne her butik. Har på 1½ månede, mødt flere typer end jeg har de sidste to år. PEOPLE ARE FUCKING AWESOME!

What’s the new?
Charleston, Charleston, Charleston! Vi skal tilbage til 20’erne, til de halvlange kjoler uden udskæring foran, men med dyb, dyb udstæring i ryggen. Tynde stoffer, evt. flere lag, perlebroderi, osv. Meget ekstravangant.
Noget jeg ved specielt Lars har glædet sig dig (og så er det jo godt at det er nytår lige om lidt, så kan kan få et par uger’s fix)
Vi vil have ægte Charleston kjoler fra 1920’erne til udstilling her, men da min mormor selv vandsmækter for at få fat i dem til hendes samling bliver det håndlavede, imiterede kjoler der kan købes. Præcis som sidste gang.
Glæder mig også. Meget. Og glæder mig til det vi skal næste gang. Og næste gang. Pisse sejt det her altså :-)

Disse temaer kører sammen med alle de “normale” secondhand, vitage, skrædersyede og systue ting.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

11 kommentarer til “Tema skift i butikken!”

 1. Sig: Ja! Meget! 3000kr. :-)

  Sif: “Vi skal tilbage til 20′erne, til de halvlange kjoler uden udskæring foran, men med dyb, dyb udstæring i ryggen. Tynde stoffer, evt. flere lag, perlebroderi, osv. Meget ekstravangant.”

  Katrine: Haha, ja, og det vil du blive ved med at have, igen og igen og igen.. Ses forhåbentlig snart i den ene eller den anden anledning.

 2. JA, LIGE PRÆCIS. Og det kommer der så sandelig også!
  Det var faktisk dét der startede rygepolitikken herinde. Måtte ryge, men kun hvis jeg røg på cigaet rør sagde lars ;)

  haha

 3. gina, ved du egentlig godt, at du er smuk?
  det er ikke et kækt forsøg på at komplimentere dig, det er et reelt spørgsmål.

  du skriver godt – det er meget opløftende at læse dine ting fremfor andre modeblogs.

 4. Nalle: tak. det har hun ikke :-)

  Maria: Ja, det “ved” jeg godt. Eller, det synes jeg ihvertfald at er.

  Tusind tak for de søde ord/din kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s