Mad fra det ydre rum


Jeg fik en pakke idag! Jeg har faktisk blogget om dét her før. Wardens farms osv. fra Dialife.dk
Har bestilt de her ting, og lige prøvet 3 af dem..

Konklusion: Peanutbutter 0kalorier: PRØVER virkelig at være peanutbutter, men bliver det aldrig. Smager udmærket, meget amerikansk, men det er jo også peanutbutter. Eller nej, det er det jo så ikke..
Mayonnaise 0kalorier: Smager af en mellemting mellem mayonnaise og miraclewip. Er rimlig overrasket.
“Skandinavisk” appetite control cracker 12kalorier pr. stykke – mætter ubsurd meget. Smager meget.. groft.

Derudover mangler jeg at prøve cecar dressingen med 0 kalorier, de store bløde pitabrød med 60kalorier pr. brød og de andre fiber knækbrød med 20kalorier pr. stykke.

359kr. betalte jeg. Inkl. levering (4 dage)

Haha, åh denne søde juletid. Velbekomme til mig! Nu vil jeg tage på Joe and the juice, hen til drengene og drikke en juice med ekstra ingefær så jeg ikke dør af vitamin mangel idag. Dagens følger..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

22 kommentarer til “Mad fra det ydre rum”

 1. undrer mig over at der ingen kalorier kan være i mad?? hvordan kan det lade sig gøre.. Hvad søren har de puttet i /ersattet.. Ved du det?? :-)

 2. Haha, zøde. Elsker: Peanutbutter 0kalorier: PRØVER virkelig at være peanutbutter, men bliver det aldrig.

  … Du skal nok blive peanutbutter en dag. trust me!!

  xx

 3. hvorfor er det, du går (så meget?) op i kalorier? søde pige, du af alle mennesker burde da kunne spise som du har lyst til.

 4. Mims: Det er ret bizart, men som jeg husker at have læst er det kort fortalt noget med bindemidler, gelatine agtigt stof (som i fx. yello) og en masse smags/aroma stoffer.
  Som sagt – fra det yde rum!

 5. er du egnetlig grønlænder (staves?) eller halvt grønlænder eller noget? har ihvertfald hørt at du er vokset op med isbjørne eller noget q: ?

 6. Det er ligefør du skal oprette ét “fortæl dine rygter om mig” indlæg, jeg tror vi kunne få nogen interesante ting på banen – måske ikke sandte, men sjove ;)

 7. .. smager det godt? du lyder lidt tvivlende angående smagen – cool med kalorierne, men er gelatine ikke sådan noget der er lavet af svinefedt? anyways, godt ide, men er bare ikke så meget for at spise noget der ikke smager godt. så lyder din bær-dag lidt mere appetitvækkende ..

  elsker når du skriver om mad og kan ikke lige se hvorfor du skulle ligne en grønlænder.

 8. (; – hvordan ud?

  L – Det smager okay, ret spacy, og diet-agtigt også. Men tror jeg vil prøve at kombinere det.. Kan jo altid lige følge op i et indlæg hvis jeg føler for det – eller der er stemning for det?

  Pan – fortæller dig aldrig noget igen, efter du sladrede om at jeg var narkoman.

  Kaloriemanden – Ingen har hørt ordet sundt!

  Line: nemlig.

 9. I reference til om det er sundt? Fordi at man da sagtens kan gå op i hvad man propper i munden uden nødvendigvis at tænke på at blive sund.

 10. eeej Gina?

  jeg er ked af du aldrig har delt med mig du er vokset op blandt isbjørne?:)

  Hahaha det er jo alt for sjovt.

  desuden ser det meget ulækkert ud det du har købt, men jeg håber det virker;).. du må endelig skrive et ‘follow-up’ indlæg med det:)

  kys kys

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s