Tændstikker fremfor lighter.


Jeg har haft feber-drømme fremtil kl. 21 i aftes.

Det her bliver lidt rodet, og jeg ville lige nu ønske at min blog var anonym, så jeg kunne udveksle alle de sider med ord, som ikke bliver delt med nogle. Min sorte bog er også væk, måske det bare er noget jeg bilder mig ind, og den ligger på sin plads.

Har drømt at jeg var mor. I et døgn. Jeg var en meget god mor, også selvom at jeg vidste at det nok ikke var mit barn.. Jeg blev tyk, men kun i den ene side. Det var en dreng, og han lignede mig ikke. Han havde sorte stramme leggins på, og var 8 uger. “Han er så lille” sagde jeg til min mor, men hun kunne fornemme at noget var galt.

Med hensyn til Englen, Pan, natuglen, iwantana i andre og jeg selv, Alfe.
Så….er jeg rigtig ked af at vores platform er spoleret og savnet som den er.
Mon det egentlig er ekstra bladet der har været på spil igen? Haha.. Kjærlighed til jer alle.

I får intet dagens idag. Jeg er nøgen.

Overvejer at få lavet mit hår – min egen hårfarve for oven og så ellers mere og mere lysebrunt til det til sidst bliver helt guld for neden. Lidt som det allerede er ved at blive af sig selv, bare meget mere mærkant.
At få medlemskab hos Arndal på Dd’angleterre. At farve mine bryn. At veje og måle-bånde mig selv. At studere mig selv. Bare for at flytte fokus.

Jeg har fundet ud af hvordan jeg går på internettet på min nye mobiltelefon! Det gør mig ualmindelig glad.. Og faktisk er det søvn og enssomhed jeg har mest brug for. Bare en uges tid.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

12 kommentarer til “Tændstikker fremfor lighter.”

 1. jeg savner dig så sindsygt. det du skrev, det du delte, det du oplevede og det du kunne/(kan).

  Håber du har det godt nok, jeg ved at det nok kommer til at gå.

  kys fra iwantana

 2. Jamen jeg er bare ked af, at oasen ikke fungerer optimalt længere.. virkelig ked faktisk.

  Tænk fx. bare på sidste år – updates i alle kategorier hver dag. Tror jeg hører englen om vi skal flytte organisationen et andet sted hen evt.

  KYS X 100.

 3. Hey alfe,
  Jeg er enig – det er trist med vores lille oase, fristedet for alle de skøre tanker, men er selv lidt ambivalent… på en måde er det godt nok for mig at slippe ud af det, men jeg savner det samtidig… evige dobbelthed!
  Du er ihvertfald savnet og ofte i mine tanker.
  Natuglen

 4. Elsker vores lille fristed… men er frisk på at se om det kan overflyttes langsomt til et nyt sted. Har bare ikke selv det store overskud. Og Mange vender, som jeg forklare, tilbage efter et halvt år for at få lidt ro på sindet eller hvad man skal kalde det. Rart at kunne dele sine tanker jo…
  Love you all girls!
  Knus
  Englen

 5. Line: den sorte bog er en bog jeg skriver ting ned i. Faktisk er der 3, og den første købte jeg for 4 år siden.

  Natuglen: Jeg savner ihvertfald også dig, du burde i øvrigt tjekke din mail.

  Englen: jeg havde ikke tænkt på alle dagbøgerne da jeg luftede idéen. Men.. Det kommer jo måske aldrig til at virke igen :(
  Love right back!

 6. Tror vi kan konkludere at vi alle savner det, hehe :-/

  Jeg tror slet ikke jeg ville have noget imod at starte for ny med dagbøgerne. For mig, ville det være helt fantastisk tror jeg, at starte helt for ny. Nyt kapitel. Helt ny :-)

  <3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s