101209Idag har jeg kjole på.. Det her er forresten “min lille sorte”.
Billeder inkl. overtøj senere, for jeg skal på Christiania julemarked med min veninde Anika om lidt, og jeg tager mit kamera med!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “101209”

  1. Virkelig en fin kjole. Kan specielt godt billede nummer to. Har netop købt en kjole i (tilsyneladende) samme materiale til min veninde, synes bare det er så lækkert, sådan lidt en blanding mellem velour og ruskind :)

  2. Forresten.. du har nogle vinrøde nylonstrømper ikke? Må jeg høre hvor du har købt dem henne? Jeg leder nemlig efter et par, men kan ikke lige umiddelbart finde nogle :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s