Askepot II


Har mistet mine sko – igen! Faktisk kun den ene, da jeg vågnede imorges lå der to “højre” på mit gulv, og den ene var ikke min. I det mindste er jeg ikke den eneste denne dag – pigen med den anden sko (og min sko?) lider samme skæbne.. SKØNT for OS!

Det var en vandvittig aften. Indtil kl. 03 hvor jeg ikke kan huske hvad der videre skete havde jeg det fantastisk.. Det har jeg sikkert også haft resten af tiden!

Min taske var også væk. Har været ude og hente den to gange idag. Første gang var den der nemlig ikke… Havde vinket farvel og prøvet at forholde mig til tanken om nul Marc Jacobs taske, computer, pels, tøj, mobil, sminke, mobiltelefon og så videre. Jeg var en meget glad pige og en taxachauffør beskyldte mig for at have redet hans dag.

Nå ja, jeg var forresten til julefrokost hos Nordisk Film.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

7 kommentarer til “Askepot II”

 1. Hej Gina, jeg ved ikke helt hvor jeg få det fra, men har vist hørt noget om at du er vild med Maria Hirse?
  Jeg skal fremlægge om hende her på torsdag, om tre bøger jeg har læst “æblekinder” “den 13.” og “bag facaden”, har du måske noget godt information om hende? For kan næsten ikke finde noget på nettet :/
  Super fed blog! ;D
  Knus Nanna.

 2. Nanna – det har du ret i, hvordan ved du egentlig det?:-)

  desværre er information om Maria Hirse ret sparsomt på nettet ja, så ved nok ikke meget mere end du gør, da jeg ikke har researchet på nogen speciel måde, jeg kan bare godt lide hendes biografier:-)

  Held og lykke med din fremlæggelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s