Foto; Kiva Brynaa


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “Foto; Kiva Brynaa”

  1. Du er utrolig smuk på billedet, men jeg synes tøjet er lidt for gammel-kone-agtig.. Jeg begynder lidt at tænke på spåkoner osv ;-)

  2. Haha.. Det ser da slet ikke ud som om at hun har botox i læberne ? – Virkelig et godt billede af dig. Og jeg synes bestemt ikke tøjet er for gammelkone-agtigt. Jeg synes det er virkelig smukt og jeg elsker de ting du har sat sammen, lige fra perlekæde(rne?), med skjorten, til cardiganen med pailletter. Og den måde du har “tegnet” dine bryn op. Eller ihvertfald markeret dem lidt. Virkelig smukt og raffineret.

  3. HUN HAR SELV SKREVET I ET AF SINE TIDLIGERE INDLÆG AT HUN SKULLE HA’ LAVET BOTOX I LÆBERNE.

    OG JEG VED DET.

  4. Charlotte: skulle have lavet lidt restalene, men fortrød helt vildt. mindes godt jeg skrev en linje om det, men fulgte det aldrig op. derudover er det 8mdr. siden, minimum..

    hvad er egentlig problemet i dette?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s