Hvis du har LIDT større fødder end mig –Forever21, ca. 150kr. (pr. stk. + porto og told.)

Forever21 har forresten et par lækre sweatere til ingen penge jeg lige har puttet i min kurv. Tror godt det kan betale sig at handle der, hvis man finder en lille bunke ting man vil have. Har nogle erfaringer med forever21?

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

13 kommentarer til “Hvis du har LIDT større fødder end mig –”

 1. Har du bestilt derfra før? Hva med told, skat og alt det der man skal betale når det kommer fra et land udenfor EU? :)

 2. Hvis der kommer told oveni må jeg jo betale tolden.
  Men har konkluderet at det vil jeg gerne, med de ting jeg har fundet indtil videre.

 3. Jeg har ikke erfaringer med netshoppen. men jeg var inde i en butikkerne da jeg var i new york for et par måneder siden. det er fantastisk. jeg gik helt amok derinde. og jeg synes faktisk også at kvaliteten er helt okay!

 4. Jeg har købt derfra mange gange, både i USA og over Internettet. Deres kvalitet er ikke så god, hvilket er derfor priserne er så lave. Det tager omkring 3-4 uger at få varene leveret. Men kan klart anbefalde det, da de har nogle fantastiske ting. :)

 5. Thanks. Synes heller ikke kvaliteten ser ud af noget, men på de 10 ting jeg har købt gør det ikke noget.

  Har bestilt, og der stod 5-10 dage. Hvordan kan det være der går 3-4UGER?

  Pan; og jeg savner dig! gør det, gør det, haha. har et modeljob til dig, og et tlf-nummer du skal ringe til inde i butikken. Har også et sort lamineret billede til dig (af dig selv) ;) det er godt at være dig, det e godt at være dig!

 6. sort=stort, men kunne være fedt hvis det bare var helt sort.. “this is how I see you, darling”

  ha ha

 7. Ej hvor fedt! Det er lidt sjovt, det bliver altså spændene.
  hahaha søde! Jeg ville grine så meget hvis du bare gav mig et stort sort billede i hånden.
  btw. katja og jeg er oven på igen, men du skal så meget høre om i lørdags. Du vil grine så meget, det var virkelig fucked på den sjove måde!

 8. Der står at det tager 5-6 arbejdsdage, men der er altid gået 3-4 uger, før det er kommet til mig. :) Men bestil! Jeg er virkelig glad for mine ting derfra, de går bare hurtigt i stykker – desværre…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s