021209


Så er alt ved det gamle – mine læber stikker (har kysset Linus. Lipgloss med forstørende effekt) og.. Linus tager tilbage til London mandag. Føler mig som et barn der har fået slik, men så har fået taget det tilbage igen. Men det var en dejlig dag og det er alt sammen meget fint..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

7 kommentarer til “021209”

  1. Ja, jeg vil også godt høre noget mere om hvem de er, og hvad dit forhold til dem er – tror ikke helt jeg forstår det :-)

  2. Linus og Alecsander er mine aller bedste venner.
    De er mine guldklumper, og Linus ser jeg ikke så meget fordi han går på designskole i London.. :-(

    Han var i Kbh igår, så jeg holdte hof.

  3. er det ikke farligt at kysse på sine bedste venner? det er i hvert fald ikke noget, jeg har haft gode erfaringer med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s