1. December 2009


1. December – havde glemt hvor mange mennesker der er i byen optil jul! 33 numre før mig i banken i eftermiddags. 9minutters forgæves ventetid på taxaventetid imorges, da jeg først vågnede kl. 14 til en række opald fra folk der ventede på mig. Typisk. Men – jeg kom ind til byen, og jeg har fået købt et Spejlrefleks kamera! Et Nikon D40, sender lige en tanke til dig Line Sofie – du må lige hjælpe mig med et par ting!

Lige nu: Tatovering, rock og brunkager i butikken. Vil forresten lige dele min begejstring over joe and the juice med jer. Har hentet frokost med herover i nogle dage itræk nu. Det tror jeg, jeg vil blive ved med ret tit.
Disse billeder er taget med mit nye kamera

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

12 kommentarer til “1. December 2009”

 1. hej gina.
  jeg har længe ville have et spejlrefleks, men har ikke fået taget mig sammen til at købe et, så nu hvor julen nærmer sig, ønsker jeg mig et, men…
  vil gerne vide hvorfor du har valgt nikon d40, hvor du har købt det og hvor meget du måtte give for det. hvis du vil røbe det ? :)
  go jul

 2. tillykke med det nye kamera, er sikker på du bliver virkelig glad for det! har selv et nikon d80 og det er intet mindre end fantastisk :)

 3. Tak! Jeg håber også jeg bliver glad for det.
  Jeg skal bare lige blive fortroelig med det. Jeg skal bla. lige lære noget om afstande, og SELVUDLØSER(?!)

  Self. vil jeg “røbe” det – Jeg har købt det af en ven der ikke fik det brugt, og jeg gav 1500 inkl. oplader og 4gb. kort

 4. Gina, selvudløseren sidder på siden af kameraet. Tror det er det samme på dit som på mit. :)
  På venstre side, på mit kamera. Der er der ligesom et lille “ur”, og ovenover står der FN med skrift.
  Håber det er det samme på dit. Når du trykker på den knap, kan du på displayet se at der står noget med “self-time shooting”. :)
  Og så er der selvudløser på.

  kærligst

 5. Tillykke med dit nye kamera og velkommen i d40 klubben ;-) Selvom jeg har haft mit længe, føler jeg mig stadig total spasset, fordi jeg ikke kender til halvdelen af funktionerne :D
  By the way, den lyshårede pige er smuk.

 6. Naja – jeg havde set knappen, men kunne stadig ikke få det til at du. MEN DET DUER NU!!

  Katrine – uh, har du også et d40? så tager det da utroooligt gode billeder, hva? LÆKKERT.
  Jeg er så absolut super lost mht. funktionerne, men Line Sofie har lovet mig at hjælpe mig igang :D
  Den lyshårede pige er min kamerats kæreste er og meget yndig ja!

 7. Ja altså hvis du kan tage det af og det har en gennemsigtig skærm med en sort kant hvor der står noget med uv så JA , så er det dét :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s