Fantastisk samarbejde vi har herinde!


Lars sad her den anden dag og tegnede kraver. Min mormor kom ind forbi og Lars viste hende tegningerne. De skal være i kashmir uld og med kanin pels eller andet blødt stads indvendigt. Jeg er ellevild med idéen, og allerede én dag efter kom min mormor ind med første eksemplar. Hvor genialt er det ikke lige – denne version bliver med sølvknapper.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Fantastisk samarbejde vi har herinde!”

  1. hej gina. jeg er helt vild med de billeder fra kostume salonen. det ser så spændene ud! jeg får helt lyst til at tage til kbh, for at besøge din lille butik..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s