medpaabloggen.blogspot.com


– Hvor stødte du første gang på blogging?
* Var du en del af bloggesfæren før du selv begyndte?

Min veninde Caroline fra Momounivers(dengang havde hun ikke sin blog) opfordrede mig til at læse Olsens Anonymous da jeg er kæmpe fan af Mary-Kate Olsen. Jeg klikkede mig lidt rundt i blog-verdenen da jeg selv begyndte at blogge, og Trines blog Trines wardrobe stødte jeg hurtigt ind i.. Trine og jeg “kendte” hinanden i forvejen, så det synes jeg var lidt sjovt. Det var nok den første modeblog jeg læste helt igennem, siden er mange kommet til.

– Hvorfor blogger du?

Primært for at få afløb for noget krativitet, nogle tanker og for at dele min begejstring for en lang række ting med folk. Blandt andet min kæmpe fascination af 60’erne, og så alt dét tøj dér.

– Hvorfor startede du, med hvilke intentioner?

Det var min veninde Caroline og Lars jeg laver butik sammen med der opfordrede mig til at begynde at blogge. Lars pga. min kærlighed til at skrive, faktisk havde jeg planer om at skrive en anonym blog, der ikke var en modeblog men sådan gik det ikke. Caroline mente at folk i forvejen fandt “mit liv, something” interessant, og at en blog ville være virkelig cool. Da jeg oprettede min blog, havde jeg i første omgang ikke rigtigt nogle intentioner eller planer med den. Men det tog ret hurtigt form.

– Hvad føler du det giver dig at blogge?

Eftertænksomhed, øget inspiration, øget selvindsigt, som før nævnt afløb for en masse ting, og måske også en anelse struktur(?)
Jeg elsker ihvertfald at blogge, og i sidste ende giver det mig jo en “bog” om mit eget liv, jeg glæder mig ret meget til at læse gamle indlæg om to år..

– Læser du selv andre blogs? Hvorfor?

Ja, det gør jeg. For inspirationen, hyggen og “spændingens” skyld. Med sidstnævnte mener jeg, at når jeg følger en blog, er det altid fedt når der bliver postet ting der fænger mig på den ene eller den anden måde. Man ved aldrig hvad det næste bliver.

– Hvilke tanker har du gjort dig om dit layout på bloggen?
*Hvad har du taget hensyn til?
*Er det et udtryk for din personlige stil?

Jeg har valgt et layout der er vinrødt, fordi det er min absolute yndlingsfarve. Jeg prioterede at det var et 2-kolonne set-up med menu til højre, men jeg er faktisk lidt ked af at jeg ingen header har. Den første månede havde jeg et lign. design bare i gråt, men det blev for kedeligt. Da jeg jeg faldt over det tema jeg har på nu, var der ingen tvivl – Temaet hed vintage redwine og dét er jo lige mig! Jeg kan godt lide at mit layout er anderledes fra de fleste hvid/sort layouts. Det giver lidt personlighed.

– Hvordan har du det med de kommentarer du får på dine indlæg? (Både de positive og negative)
*Påvirker det din måde at skrive på?
*eller de emner du skriver om?
*Påvirker kommentarerne dig i dit ”virkelige” liv?

Jeg elsker at få respons på mine indlæg, og kommentarer er skønne. Jeg er én af de bloggere der har været udsat fra rimlig meget chikane, men samtidig er jeg også godt klar over at folk kan blive provokeret over mig, og jeg gider heller ikke se mig selv som et offer. Jeg gider bare ikke at finde mig i det, og derfor tager jeg det ikke til mig hvis det ikke er konstruktivt. Jeg håber ikke at det har ændret noget som helst, men jeg skal selvfølgelig ikke kunne svare for den underbevidste del af det. Jeg føler heldigvis ikke rigtigt at det hæmmer mig.

– Tænker du over, hvilke konsekvenser det har at blogge?

Ikke som sådan, men jeg kan da godt studse lidt over det nogle gange. Det har givet mig en masse muligheder, fx. er jeg ikke sikker på at min butik ville have blevet en ligeså stor succes hvis jeg ikke bloggede. Men det handler jo blot om at nå ud til folk, og gøre sig bemærket. Og det kan man gøre på mange måder, jo også igennem det virkelig liv og det føler jeg da også at jeg gør..

– Hvad gør du dig af tanker omkring dine læsere?

Jeg tænker faktisk meget over hvem det er der læser min blog. Jeg har 2000+ læsere om dagen, og hvor kommer de dog fra? Det er altså virkelig mange mennesker synes jeg, tænk fx. at stille dem alle sammen op på en række. De jeg ikke kan identificere igennem den (fantastiske) statistik på wordpress, og igennem kommentarer ved jeg jo ikke hvor kommer fra. Det er sjovt. Jeg synes mine læsere er SÅ søde.

– Hvordan beslutter du hvad vil skrive om og hvad du ikke vil skrive om?
*Er der noget du aldrig kunne finde på at skrive om på din blog?

Det er for det meste rimlig hurtige indskydelser. Eller gennem ting jeg oplever eller undrer mig over. Jeg planlægger sjælendt mine indlæg, da det nok ville tage en del af min kreativitet omkring bloggen fra mig. Det er jo ikke lektier/opgaver jeg laver. Der er mange ting jeg aldrig kunne finde på at skrive om. Men alt hvad der fander mig ind og interesserer/inspirerer mig kunne jeg finde på at skrive om. Jeg vælger jo selv mit filter.

– Hvad er det der driver dig og føler du en forpligtelse over for dine læsere eller dig selv til at blive ved med at skrive på bloggen?

Det er fedt når man kan følge med i hvor meget bloggen udvikler sig hele tiden. Min blog ville absolut ikke være den samme uden mine læsere, men jeg blogger for min egen skyld. Jeg føler mig ikke forpligtet som sådan, og det er ikke noget jeg kan stresse over. Men jeg har interesse i at være en god blogger, og indlæg skal der selvfølgelig til.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “medpaabloggen.blogspot.com”

  1. Hej Gina..
    Jeg har lige smidt et billede op på min blog af dig.. Det håber jeg er okay.. :)
    Og tak for meget fine svar! du hører nærmere hvis vi vil ha’ uddybet.. :)
    Go’ søndag aften

  2. I want to thank the blogger very much not only for this articles but also for his all previous efforts. I’ve been looking on yahoo for nice watches and this blog was pretty informative. I`ll add this to my bookmarks. Hope this is ok with you admin…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s