Lørdag aften. Housewarming inkl. dagens klæderIgår var jeg til housewarming på Vesterbro, hvilket var en fest. Idag har jeg absolut ingen tømmermænd, men det er en hemmelighed hvorfor.

Mine sko er vintage, gamacherne genbrug men Alexander Mcqueen har lavet nogle identiske denne sæson, bæltet er fra Modstrøm og er købt i 2008, blusen er vintage er og en yndling. Mine øreringe er krystaller fra en prisme lysekrone jeg har tryllet lidt med.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “Lørdag aften. Housewarming inkl. dagens klæder”

  1. HAHAHA hvorfor er det jeg ikke rigtig kan huske der er taget det billede hvor vi kysser Lafrenz???
    STIL LIS NU IGEN ALTSÅ IHHHH

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s