Lidt aften beretninger


Jeg har malet et par lyse  “YSL-formede” læder stiletter mørkeblå med akryl pga. misfarvninger. Yderst vellykket til min store overraskelse. Genial “effekt” med akryl på sko.

Er faldet over bandet Campsite for lidt siden, på en cd for danske upcomming bands i min samling – elsker det jo! Kom de nogensinde ud, frem og hvor de burde være? Jeg må lige tjekke op på det!

I weekenden sker det! “LOPPEMARKED I CLUB DANMARK HALLEN!!!” -ha ha.
Kan virkelig, virkelig anbefales. Jeg skal i hvert fald ikke gå glip af noget!

Min nyeste afhængihed: Shea body butter fra The body shop. Som jeg i øvrigt fik i uformel gave af min veninde Sarah idag, da vi var ude og spise middag.

Mine visitkort er vinrøde – det kan vel ikke komme bag på nogle! De er vildt fine. Viiildt fine! ;-)

Skal i gang med at sammensætte ny diæt. De sidste to måneder har jeg spist lige præcis hvad jeg ville – uden undtagelses dage. Det er ikke let at spise så godt, men det er der jo ikke noget der er. (Dan Turell – Det er ikke let)
Jeg pønser på noget..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “Lidt aften beretninger”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s