FN 92 i Lars Bjørns stræde


IMG_2448
Min mormors søde ven har den smukkeste butik i Lars Bjørns stræde 6 der virkelig er et besøg værd. Disse ting købte jeg hos ham idag, tasken er stor og rummelig og kostede 80kr. Øreringene gav jeg 100kr. for (der er et overdådigt udvalg!)

Jeg var også forbi Røde Kors på gammeltorv, og jeg fik bla. dette med hjem: hvid strik med skulderdetaljer, sølvgrå net-cadigan, en zebra badedragt jeg vil bruge som body/bluse, råhvid crep silkebluse og en lang sølvkjole(den er så vild!)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

One thought on “FN 92 i Lars Bjørns stræde”

  1. Jeg tror vidst, at jeg en gang har været inde på butikkens hjemmeside.. Der er så mange smukke hatte. Gad så godt at besøge butikken i virkeligheden, så tak for tippet.. :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s