091109


Forestil dig alle dine teenage år på skrift, skrevet og fortolket af andre mennesker vel og mærke. Det er hvad jeg er begavet i disse dage, og jeg skulle hilse og sige at det i den grad er surrealistisk.

Idag passer jeg biksen alene. Det har vildt typisk primært været tattoo-kunder der har været herinde, men pigerne har også hængt her med deres veninder løbende hen ad eftermiddagen. Very cosy. Det er blevet til alt, alt for meget kaffe for mit vedkommende..

Jeg har lige været i Kongens Klær´ og købe en pels og i en anden genbrug og købe 8 Psykologi magaziner. Blandt andet ét med en artikel med min morfar, Lars Muhl jeg ser ret meget frem til at læse.

Forresten, her er billederne fra Lørdag.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “091109”

  1. Det er hyggeligt, lidt som jeg havde forestillet mig faktisk, men nu ligger man jo også som man har redt :-)

    Ja, jeg har solgt noget. :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s