Staying home alone on Friday


“Flat on the floor looking back
On old love
Or lack there of”

Jeg vil lige brainstorme, lige her, på min offentlige platform. Hvor ellers da..
Har på mange måder vendt mit liv og mine vaner på hovedet.
Jeg har (med undtagelser og forbehold) sovet om natten, spist rigtige måltider på rigtige tidspunkter, jeg har taget imod min gamle vane kaffe med kyshånd og jeg har taget alt for mange beslutninger.
Men jeg har også rendt rundt i sindsygt lækkert tøj, befærdet mig i Københavns snørklede gader hver eneste dag, opdaget nye sider af mig selv og blevet overrasket over en masse ting. Jeg har lært Lars at kende på en ny måde. Vi har lyttet, tegnet og fortalt, konverseret, gået på kompromis, drømt, konceptudviklet , været enige, været uenige, og vi har skabt: Jeg har skabt mig (jeg er lidt hysterisk anlagt) men vi har også begge to skabt vores egen lille verden. Det bliver som jeg havde forestillet mig, og meget mere til! Det er meget autentisk (mit nye yndlings ord, som Lars har snakket mine ører af om – tak!)

Der er en uge(hele dage) Og der er en masse ting der skal nåes.
Jeg gider ikke at give helt afkald på mit liv, så en butiks reception imorgen, Trine i 4 dage, Acne kollektionssalg, messe i Øksnehallen, og en bytur kommer også til at snige sig ind.
Nu vil jeg beklæde min nye kalender med alt godt fra magasin-samlingen og få styr på indholdet.

– Hav en dejlig fredag alle sammen!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

12 kommentarer til “Staying home alone on Friday”

  1. Jeg elsker dette indlæg! Det er skrevet på en vanvittig dejlig måde little licious! Tanker fra Århus. <3

  2. du er god og har en god og kreativ stil. glæder mig til at se din butik. Hva er det for en recetion der er imorgen?

  3. Det er Lars’ veninde og min bendte, Anna Von Lindholm og hendes samarbejdspartner der åbner en smykkebutik. Anna er guldsmed :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s