Indbydelse til åbningsreception i Kostume Salonen


Vinduet bliver afsløret og dørene åbner præcis kl. 14 d. 1. November 2009, og receptionen varer det næste døgn!
Helt bund seriøst, ja.
Vi handler så længe vi har varer på hylderne, og Lars har lovet at tattovere – også selvom han bliver stiv ;-)
Vi har champagne og alkohol, men vi har droppet maden, det blev for besværligt og 90% af de mennesker der kommer herinde har anoreksi alligevel….

Det er en mærkelig størrelse alt det med åbningstider. Jeg fungerer personligt bedst om aftenen. Lars’ og min butik kommer også til at have åbent om aftenen.
Åbningstiderne er hver dag efter middag, men vi vil gå efter at have åbent til 22-24.

Alt dette er bla. for at afprøve en tendens som fungerer i andre storbyer end København. At man godt kan have åbent efter 8, og at shopping om aftenen er nice.

Jeg glæder mig til de fedeste 24 timer i mit liv, alle er velkomne og jeg håber at se så mange mennesker som muligt. Dét bliver en fest!

ADRESSE: Klareboderne 6 i mezz., udtil købmagergade(ved posthuset og Miss Sixty). Gaden ved part two. Samme bygning som Flying A, bare på modsatte gade. 1115 København K

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

20 kommentarer til “Indbydelse til åbningsreception i Kostume Salonen”

  1. Syntes du selv at det er relevant for læsere og de gæster der evt. kommer til din reception, at 90% af dem der så kommer har anoreksi?

  2. Altså nu har vi det jo allesammen alligevel, så der er jo ingen grund til at lade maden gå til spilde. og Gina har hele tiden talt om at der skulle være mad, kager osv. så for de 10% der rent faktisk så frem til maden, ville det da være lidt skuffende kun at møde op til en flaskesamlers paradis. så nu ved de mad-glade mennesker at de skal spise før de kommer!

  3. Åh arbejder allerede i butik – ville dø hvis vi havde åbent til kl. 22-24 hver aften.
    Men lyder dejligt at andre gider/orker/har lysten til det :-)

  4. Husk så at tage en masse billeder til åbningsfesten til alle os der desværre ikke kan være der.

    Held og lykke med det hele Gina. Er sikker på det bliver fantastisk. :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s