Kostume Salonen; kjole


IMG_1313IMG_1320IMG_1323
Jeg har udvalgt (og syet og re-designet i andre tilfælde) en betydelig del af den første mængde tøj til Kostume Salonen. De næste 2 uger indtil åbningen vil jeg vise lidt af det her på bloggen.
Denne kjole er en af mine yndlings. Den er fra min mormors samling. Det er en str. 34, og vi har stadig ikke fundet prisen, da priserne på tøjet kommer i næste arbejds-pulje. Den gav mig fra første gang jeg så den lidt associationer til denne smukke kjole Mary-Kate havde på for efterhånden længe siden.  Det må være farven og stilen – 09m

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

9 kommentarer til “Kostume Salonen; kjole”

  1. Den er gennemført smuk den kjole, er helt betaget af den! :-) Kommer der til at være mange forskelige størrelser i det du sælger? eller er det kun for meget tynde?! Hehe.

    Alt held og lykke med butikken er SIKKER på den bliver et hit! :-)

  2. Tak, jeg elsker den virkelig også!

    Elizabeth: Størrelserne bliver meget blandede, det vi selv syer og som der kun er én af (sådan bliver det med størstedelen af det vi selv laver) bliver typisk str. 32/34/36, dog er meget af alt det andet tøj (deriblandt også dét secondhand som er re-designet og hører til en bestemt linje) i meget forskellige størrelser og kan bruges af forskellige størrelser med et resultat af forskellig oversize-efekter. Jeg elsker oversize tøj, og især fænomenet “bluse som kjole” og draperinger tiltaler mig. De fleste vil kunne være med.

  3. Det lyder rigtig fedt! Jamen er selv meget til det der oversize det er alt for lækkert.. Jamen jeg kan snart ikke vente længere..De ting du har lagt indtil videre er fantastiske ting… Ting man skal være heldige for at finde andre steder og det er lige de ting jeg går efter.. De meget unikke toppe, kjoler, bluser osv…

    Men det med størrelserne er jeg glad for at høre, så vi andre kan være med også hehe ;-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s